Navigation button Close button

Om oss

Hub Park är ett fastighetsbolag med fokus på att utveckla det traditionella parkeringshuset till moderna och hållbara mobilitetshus i anslutning till boende- och verksamhetsfastigheter. I vårt koncept utvecklas och erbjuds moderna mobilitetshus med service som passar platsen. Våra fastigheter är anpassningsbara för långsiktigt användande med innovativ och lokal energiproduktion och vi arbetar gärna tillsammans med andra aktörer för att gynna boende och företag i de områden vi är med och utvecklar.

h

Tomas Strandberg - VD

Med mer än 25 års erfarenhet som ansvarig för kommunala parkeringsbolag är Tomas den självklara länken mellan städernas behov, fastighetsutveckling och användarperspektivet.

+46 704 34 19 07

Kontakta mig
h

Michael Olsson - vVD

Visionär och brinnande entusiasm för smarta energilösningar tillsammans med gedigen kunskap och erfarenhet för parkeringsfrågan som tidigare ansvarig för kommunala parkeringsbolag gör Michael till ett kreativt bollplank för både energifrågor, effektutmaningar och parkering.

+46 704-28 30 34

Kontakta mig
h

Annika Fernlund - mobilitetsstrateg & fastighetsutvecklare

Mobilitetsstrateg, fastighetsutvecklare och arkitekt. Nu är uppdraget att skala upp de fantastiskt spännande och innovativa idéer och lärdomar från mitt bidrag till Malmös mobilitetsarbete och nu bygga mobilitetsanläggningar i hela landet!

+46 70-428 70 05

Kontakta mig
h

Åsa Kalee - kommunikation & presskontakt

Synlighet, strategisk utveckling och kommunikation, den pedagogiska delen av mobilitet.

+46705 75 11 45

Presskontakt
h

Vi bygger mobilitetshus på riktigt!

Flexibilitet, kreativitet och innovation är ledorden i partnerskap som möjliggör framtidens hållbara städer.

Kontakta oss gärna om Ni vill veta mer om hur parkering, energilösningar och nära service bidrar till minskade utsläpp och en bättre framtid för alla.

Här hittar du fler av våra hubbar.